BDSM Romania

BDSM Romania

BDSM (abreviere pentru robie și disciplină, dominație și supunere și sadism și masochism) este un termen larg care cuprinde o gamă largă de activități, forme de relații și subculturi. Este adesea înțeles greșit și chiar este stigmatizat de populația generală. În ciuda popularității și atenției în creștere, puține studii empirice au fost efectuate asupra comunității și asupra posibilelor mecanisme de conducere ale acesteia.

În bdsm România, participanții adoptă roluri complementare într-o relație interdependentă care implică un dezechilibru de putere. Acest dezechilibru poate fi declanșat de factori externi sau interni. Factorii externi pot include normele societale, experiențele personale sau ambele. Pe plan intern, poate fi declanșat de personalitatea sau interesele proprii ale participantului. În multe cazuri, participanții sunt motivați de dorința de a câștiga putere și control asupra altei persoane sau de a experimenta o formă de suferință sau durere.

Activitățile și relațiile care sunt caracterizate de bdsm pot fi atât sexuale, cât și nonsexuale. Cu toate acestea, o scenă tipică BDSM este mai probabil să implice activități sexuale și este numită „temniță”. Un interpret profesionist de BDSM, cunoscut sub numele de pro-dom(me), oferă servicii care acoperă spectrul sclaviei și disciplinei în schimbul banilor. Un dominant non-profesional, denumit adesea domme sau dominant, se poate angaja într-o activitate de temniță, dar nu funcționează neapărat pentru un domme sau pro-dom(me).

BDSM este practicat de bărbați și femei, amândoi probabil să participe la aceleași tipuri de activități. Mai mult decât atât, nu este neobișnuit să vezi interpreți de sex masculin BDSM angajându-se în jocuri de rol cu submarine de sex feminin. Cu toate acestea, unele practici BDSM sunt mai specifice genului decât altele și pot fi folosite pentru a satisface diferite fetișuri și nevoi.

O scenă BDSM prezintă de obicei o varietate de obiecte și tehnici care pot fi folosite pentru a manipula sau a face plăcere unui partener. Aceste instrumente pot include bice, legături la ochi, uleiuri de masaj, frânghii și cătușe, manșete din piele sau mătase, cuburi de gheață și pene. Mai mult decât atât, o scenă BDSM poate include și jocuri de orori sexuale sau jucării sexuale. Câteva exemple ale acestor jocuri includ o goană de cățele, un concurs de jucării sexuale și o cursă de cățele sexy. Aceste jocuri pot fi extrem de interactive și pot duce la cantități mari de plăcere și durere pentru ambii parteneri. În plus, ele pot oferi participanților o eliberare emoțională intensă. BDSM este o nouă formă de divertisment interesantă și provocatoare pentru oricine dorește să o încerce. Este o modalitate ideală de a explora și de a-ți dezvolta îndoielile senzuale și intelectuale. Este, de asemenea, o modalitate perfectă de a ameliora stresul și anxietatea. Pentru a afla mai multe despre BDSM, este o idee bună să participați la una dintre numeroasele întâlniri sau evenimente oferite de grupuri și persoane BDSM din București. Primul pas este să găsești un grup sau un eveniment care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale. Apoi, este o chestiune de a participa la eveniment și de a cunoaște alți membri ai grupului. De acolo, vă puteți extinde orizonturile și puteți descoperi posibilitățile nesfârșite ale acestei noi îndoieli.

Leave a comment



Design a site like this with WordPress.com
Get started