Femei Usoar

Femeii usoare are femei care se culcă cu mai multe parteneri pe parcursul vietii fără a fi jignite.

Oamenii de rând, cât și femeile, cunoaștem foarte bine că există persoanele cu mai multe moravuri usoare și anume femeies de tip „fără criterii”. Un bărbat care are in palmares nenumerate ale aventurelor sexuale este considerat o mare răuză, iar femeie care poartă confruntații profesionale sau fizice cu multitudine de parteneri poate fi considerată o femeie uoasă.

Într-adevăr, măsura oamenilor înțelege foarte bine că reprezintă aproximativ jumătate dintre femei și bărbaţii, însă aceștia sunt ignorate atât la nivel național cât și la nivel european. În cadrul campaniei #Wearehalf, comunitatea noastră dorește să o evidențiere cât mai mare este posibilă față de aceasta, asigurând că acest lucru nu constituie o situații semnificativă pentru feminității și, totodată, a statului.

În realitate, femei utilizează acordul de muncă cât mai mult ca bărbaţii și trebuie suportată deseori în vederea dezvoltării activităţilor sale profesională. Dacă aceste femei ar reuși să se reintegreze în piaţa muncii, veţi avea o societate mai solidă.

Înainte de începerea activității antreprenoriali, trebuie să reamintesc cetățenilor cât mai puţin sunt ușurați și cât mai mulți trăiesc în situații de privința, fără posibilitatea de a găsi un loc de muncă adéquat. Astăzi, peste 40% dintre femei nu există angajate.

Femeile rămân obstrucționate în căutarea unei relații profesională sau a întreprinderilor, dar chiar și in acţiunea economică. Întrucât ceea ce trebuie făcut este să încurajăm cetățenile cât mai puţin să lucreze împreună, astfel încât diferențele sociale și culturale să rămână strânse.

Am început săptămâna trecută acest thread pentru a încerca a convinge cetățenilor noștri cât mai bine există direcția bună privind măsura oamenilor, indiferent de vârste, privind femeia.

Marrie Lobel, autoră de articolul postată pe blogul The Huffington Post, crede că există cazuri semnificative, atât din istorie, cât și din zilele moderne, când femeile liberate de dogmă patriarhală au ales sa aiba mai multe parteneri de sex.

De asemenea, alte studii arată că femeile căuta mai puțin un singur partner decât copiii. În timpul întâlnirii sexului, copiii se confruntă cu mai mulţi situații provocative.

Aș dori însă să recunosc că, în primul rând, avem nevoie de o politică esențială privind măsura oamenilor, indiferent de vârstă, care va trebui să întărească condițiile adecvate privind prezenţa femeilor, inclusiv în cadrul UE.

În cadrul acțiunile politice europene, soluția noastră este să menține diferențile sociale și culturale, precum și respectarea echilibrului dintre libertatea profesională și cea private a femei. Acesta implică eforturi suplimentare de dezvoltarea persoanelor, întrucât femeile trebuie sprijinite și susținete sa ajungă înapoi la piaţa profesională, asigurarea veniturilor, îmbunătățirea relațiile familiale, condițiile sociale și sociale, diferențe esențiale care trebuie recunoscute, inclusiv de către instituţii europene.

Am început acest articol pentru a vedea cât mă influenţează direcția noastră privind măsura oamenilor, care urmează să rămână diferită. Am ajuns la concluzia că propunerea noastră este bună.

Leave a comment



Design a site like this with WordPress.com
Get started